Presenttips till musikälskarenJune 25, 2012March 31, 2014admin

Att komma på presenter till sina nära och kära är något som de flesta tycker är svårt. Man vill inte ge bort de klyschiga och opersonliga sakerna som fungerar på i princip alla, samtidigt som det är svårt att komma på något jättepersonligt och genomtänkt år efter år.

Något som alltid är uppskattat är dock upplevelser. Och vad är en bättre upplevelse än musik och konsert? Oavsett om man är en riktig musik-junkie som inte kan spendera en vaken sekund utan att sätta på sin favoritmusik, eller om man älskar musik utan att för den sakens skull vara beroende, så uppskattar antagligen alla att njuta av musik live. Såhär under sommaren är det väldigt mycket konserter och festivaler i Sverige, och i andra länder såklart, och det finns därför med största säkerhet en konsert eller festival som just din kompis, familjemedlem eller partner skulle uppskatta. Nedan följer några tips.

•    Den ultimata presenten för den riktiga musikentusiasten är helt klart biljetter till sommarfestivalen Way out West. En tre dagar lång musikfestival i Göteborg där massvis med både stora och små band spelar live på löpande band. Helt enkelt drömmen för alla musikfantaster.
•    För den som hellre går på en lite mindre festival finns Stockholm Music and Arts som är en helt ny musikfestival för år 2012. Även denna är tre dagar lång och kommer att hållas på Skeppsholmen i Stockholm. Färre band än på Way out West men fortfarande lika hög standard.
•    Om din vän inte tycker om festivaler kan ett tips vara att kolla upp när någon av dennes favoritartister eller band kommer till Sverige och sedan köpa biljetter till den konserten. Även om konserten inte äger rum förrän kanske i höst eller vinter så är det aldrig fel att köpa biljetter och ge vännen något att se fram emot. Varför inte plussa på presenten lite extra genom att stoppa ner några unika Ellos rabatter så att din kompis även kan unna sig lite nya kläder, antingen till sommaren eller till den stundande konserten?

Som sagt, upplevelser går alltid hem!